sangpedagog

Tuva Weideborg Hongve


      Sangpedagog

Hver eneste stemme er unik. Som sangpedagog ønsker jeg å hjelpe sangeleven til å bringe fram mest mulig av sin originale og naturlige stemmeklang og forankre den i kroppen. Sunn stemmebruk er bunnet i å bruke energien i kroppen riktig. På sangtime jobber vi med å frigjøre den kraften som ligger i god, dyp pust og riktig avspenthet, og bruke det som utgangspunkt for å utvikle stemmen videre. Min metodikk bygger på en klassisk sangteknikk, men retter seg mot alle - uavhengig av sjanger - som ønsker å få en spontan, mer kraftfull og ubesværet stemmeflyt, og kjenne at å synge gir glede og energi.

 

Undervisningen er basert i fagkunnskap om anatomi og stemmefysiologi, musikksjangere og musikalsk formidling. Dette inkluderer også teknikker for å mestre prestasjonsangst og være komfortabel på scenen.

 

På timene jobber vi med sanger som passer for stemmen din og som er meningsfulle for deg. Med en stor repertoarkunnskap kan jeg hjelpe deg videre med sanger som vil være utviklende for deg både vokalt og kunstnerisk.

 


Kompetanse og erfaring

Jeg er utdannet master i musikk fra Universitetet i Oslo og som i sangpedagog og musikkpedagog fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Jeg har jobbet som sangpedagog ved Vik musikkskole i Ytre Enebakk, ved Nittedal kulturskole og er nå ansatt ved Nordre Follo kulturskole og tilknyttet Ski musikkskole. 

 

Jeg medvirker også som koordinator og assistent for den tyske sangpedagogen Helene Ziebarth virksomhet i Norge og har deltatt på en hel rekke mesterklasser med henne i Norge og Tyskland for å videreutvikle meg som pedagog og sanger. Jeg deltar jevnlig på kurs for å utvikle og oppdatere meg.

 

I tillegg til individuell sangundervisning gjør jeg oppdrag i stemmeundervisning for barne- og ungdomskor og voksenkor. Som kordirigent har jeg ledet koret Sønnavind i Oslo og KorTeAlle i Bærum og barnekor i regi av kulturskolen i Nordre Follo kommune.

 

Alle kan ta sangtimer, det krever ingen forkunnskaper

Å ta sangtimer er svært utviklende og spennende uansett hvilke mål en setter seg, enten en ønsker å bli profesjonell sanger, begynne i et kor, bli en bedre korsanger, eller å bli tryggere på å synge sammen med andre i sosiale sammenhenger. Dessverre er det ikke sjelden jeg hører at mennesker har fått høre at de ikke kan synge. Min erfaring er det motsatte, har du en stemme du kan snakke med, så kan du lære synge.

d

HØSTEN 2021 ER DESSVERRE FULLBOOKET FOR INDIVIDUELLE SANGTIMER


Pris:

Individuell sangtime

60 min - 750 kr

30 min - 450 kr


10 sangtimer på 60 min: 6000 kr

10 sangtimer på 30 min: 3800 kr


Betaling for 10 sangtimer eller enkeltstående timer gjøres på Vipps 505445 (Tuva Weideborg Hongve) eller konto: 1210.91.73752 i forkant av undervisningen. Du kan selvsagt betale kontant hvis du ønsker det, gi beskjed. 

 

Kan du ikke komme på avtalt sangtime, må du ta kontakt for å avlyse eller flytte timen senest 24 timer i forkant, hvis ikke må den betales i sin helhet. 


Kontakt: mob 93492262 eller tuvahongve@hotmail.com